Met de innovatieve ideeën van vandaag zorgt Paul voor het rendement van morgen.

Energiebeheer optimaliseren

Ben jij als eigenaar, pragmatisch adviesbureau of adviserend installateur op zoek naar de juiste partner met veel praktische kennis over energiebesparende installaties? Wil jij een lagere energierekening? Een duurzamer bedrijfspand? Onnodig energieverbruik tegengaan? Paul heeft al ruim dertig jaar ervaring en zijn kennis is up-to-date.

Voor instanties als theaters, productiebedrijven, nieuwbouwprojecten en bestaande kantoorgebouwen regelt Paul energiebesparingen met behoud of verbetering van comfort. Paul ontwerpt een energie-installatie die geheel aan de wensen voldoet. Een expert die het energiebeheer regelt met oog op het milieu, de portemonnee en het comfort.

Energiebeheer check

Het ontwerpen en besturen van duurzame energie-installaties is maatwerk. Elk project is uniek. Zowel het ontwerpen als het besturen moet uiterst secuur worden uitgevoerd door een expert. Een kleine kink in de kabel heeft verstrekkende gevolgen voor het rendement dat je als bedrijf met een duurzame energie-installatie wil bereiken.

  • Presteren de installaties naar wens?
  • Behalen de installaties het maximale rendement?
  • Vullen de installaties elkaar aan als er veranderingen optreden?

KPI’s

Met de energiebeheer check controleert Paul op afstand of de energie-installaties werken volgens de kritische prestatie indicatoren (KPI’s). Paul richt zijn kritische blik niet alleen op het ontwerp van de energie-installatie, maar ook op de besturing en het functioneren van de installatie. Paul neemt alle essentiële punten mee in zijn oordeel. In de meeste gevallen is het voldoende om de besturingssoftware aan te passen. In sommige gevallen is het nodig om de installatie aan te passen of te vernieuwen. Ook met dit advies zal Paul je volledig ontzorgen.

Quickscan energiebeheer

Energie-installaties monitoren kan Paul ook op afstand met de quickscan. Via de quickscan bekijkt Paul op afstand hoe de installatie in elkaar zit. Hij monitort, controleert en bekijkt het functioneren van de installaties aan de hand van het processchema. Als Paul twijfelt over zaken die hij niet thuis kan brengen, komt hij op locatie naar de installatie kijken.

Storingsreductie

Met de quickscan detecteert Paul ook verstoringen in installaties. Storingsopvolgingen die niet goed zijn ingeregeld, zijn van grote invloed op hoge energiekosten. Systemen blijven hierdoor continu in storing staan. Dit heeft een negatief gevolg op het functioneren en presteren van installaties. Voorbeeld uit de praktijk: warmtepompen staan een maand lang uit, waardoor het ideale rendement niet wordt behaald. Toch blijft het warm in het pand, maar moeten installaties door inefficiëntie dubbel zo hard werken. Paul realiseert comfort met de juiste instellingen en detecteert storingen meteen, zodat er geen energie verloren gaat en het verwachte rendement gerealiseerd wordt.

Ontvang de werkwijze en aanpak

Krijg overzicht in je energieverbruik

Bespaar 10 a 30% op energiekosten

Kernwaarden Paul Regelt Energie

Het hoofddoel van Paul is het ontzorgen van de klant. Dat hij klanten van begin tot eind kan ontzorgen, heeft hij de aflopen 30 jaar bewezen. De kernwaarden van Paul die hij dagelijks nastreeft zijn:

  • Ontzorgen op het gebied van energie
  • Betrouwbaar en eerlijk
  • Verantwoordelijk
  • Empathisch
  • Doet wat hij zegt
  • Pragmatisch door 30 jaar ervaring

Optimaliseer energiebeheer en boek rendement!

Nieuwsgierig of jouw energie-installaties aan de kritische prestatie indicatoren voldoen? Benieuwd hoe Paul jouw energiebeheer kan optimaliseren? Of hoe je meer rendement kunt boeken door verschillende systemen efficiënt samen te laten werken? Maak een afspraak met Paul voor een quickscan van jouw systeem en hij ontzorgt je volledig.

Met energiemonitoring ga je energieverspilling tegen: laat je energiebeheer optimaliseren.