“Met mijn creativiteit, gevoel voor duurzaamheid en innovatieve dadendrang bedenk ik ook voor jouw bedrijf energiebesparende oplossingen.”

Over Paul

Paul is een bevlogen ondernemer en de man achter Paul Regelt Energie. Energiebeheer en energie-installaties zijn hem op het lijf geschreven. In 2015 heeft hij besloten om zijn twee opgerichte bedrijven Quintess en Ecoinsite te verkopen. In 2016 nam hij afscheid van beide bedrijven en richtte Paul het nieuwe bedrijf Paul Regelt Energie op. Hierbij zet hij, sinds 2017, zijn kennis en praktijkervaringen in om bedrijven te ondersteunen en volledig te ontzorgen.

Bedenken van energiebesparende oplossingen

Met Paul Regelt Energie helpt hij bedrijven vooruit. Hij deelt vol passie zijn kennis en ervaring van 30 jaar werken met energie en installaties. “Met mijn creativiteit, gevoel voor duurzaamheid en innovatieve dadendrang bedenk ik ook voor jouw bedrijf energiebesparende oplossingen.”

Paul Regelt Energie

Paul hoort al sinds het begin van zijn carrière: “Ach Paul regelt het wel!”. En dat klopt. “Maak je geen zorgen, laat het aan Paul over, hij regelt het.” Zo is de naam Paul Regelt Energie ontstaan, want hij regelt alles dat met energie-installaties te maken heeft. Met deze naam wil hij ook duidelijk maken dat hij de klant volledig kan ontzorgen, want Paul regelt het.

Persoonlijke drijfveer

Vandaag de dag is het gebruikelijk om als ondernemer antwoord te geven op de vraag: ’Waarom onderneem ik?’ Paul is heel uitgesproken over zijn bijdrage aan onze maatschappij. Hij is ervan overtuigd dat alles energie is. Energie is de stuwende kracht achter zijn mens-zijn. Hij wendt die energie aan om zelf in beweging te komen. Hardlopend, op de lange latten of op de mountainbike. Beweging levert energie op en zorgt voor balans.

“Dankzij dit evenwicht ben ik in staat om mijn creatieve vermogen in dienst te stellen van bedrijven die energie willen besparen.”

Onze planeet herbergt talloze energiebronnen. Paul wil deze beschikbare energie op duurzame wijze gebruiken en beheren. Met zijn bedrijf ‘Paul Regelt Energie’ maakt hij daar werk van. Zijn inspanningen leveren energie op. Voor bedrijven en voor hem zelf. “Deze energie geef ik graag door aan jou.”

Kernwaarden Paul Regelt Energie

Het hoofddoel van Paul is het ontzorgen van de klant. Dat hij klanten van begin tot eind kan ontzorgen, heeft hij de aflopen 30 jaar bewezen. De kernwaarden van Paul die hij dagelijks nastreeft zijn:

  • Ontzorgen op het gebied van energie
  • Betrouwbaar en eerlijk
  • Verantwoordelijk
  • Empathisch
  • Doet wat hij zegt
  • Pragmatisch door 30 jaar ervaring

Kan Paul jou ondersteunen?

Paul Regelt Energie is actief in heel Nederland met krachtige oplossingen, goed onderbouwde adviezen en praktische trainingen. De focus richt zich op de besturingstechniek van energiesystemen voor misschien wel jouw bedrijf!

Het hoofddoel van Paul is het ontzorgen van de klant, van begin tot eind.