Comfort en rendement realiseren met de juiste instellingen.

Ontzorging installatiebeheer

Je wilt dat het bedrijfspand goed geconditioneerd is, werknemers in een fijn klimaat kunnen werken, de energie en verlichting goed geregeld zijn en niet onbelangrijk: geen hoge energierekening. Daarbij wil je het beheren en inregelen van al deze installaties het liefst uit handen geven: je wilt volledig ontzorgd worden. Paul regelt het. Hij ontzorgt jou compleet op het gebied van installatiebeheer.

Volledig ontzorgd worden

Paul kan jou volledig ontzorgen op alle facetten: verwarming, koeling, luchtbehandeling, verlichting en ICT. In het hele verhaal kan Paul je ondersteunen. Mocht het zo zijn dat Paul het zelf niet kan regelen, dan schakelt hij een erkende specialist in. Jij als klant mag geen zorgen hebben, dat is zijn doel. In de praktijk maakt Paul vaak mee dat technische details voor de klant niet belangrijk zijn, zolang het probleem dat de klant ervaart maar volgens afspraken opgelost wordt.

Ondersteuning op het gebied van installatiebeheer

Ondersteunen en ontzorgen, dat is waar Paul voor staat. Met ondersteuning zorgt Paul ervoor dat je het later zelf kan doen. “Met ondersteuning help ik de klant verder, zodat ze het in de toekomst ook zelf kunnen oplossen en niet altijd van mijn bedrijf afhankelijk zijn.”

Comfort

Bij ontzorgen hoort ook de kernwaarde ‘comfort’. De klant comfort bieden en laten zien dat alles goed komt. Jij hoeft je geen zorgen te maken. Niet alleen op het gebied van installatietechniek, maar ook naar de ICT hoef je niet om te kijken. ICT wordt steeds belangrijker, daarbij hoort ook het faciliteren van security.

Kernwaarden ontzorging installatiebeheer

Waarom zou je volledig ontzorgd willen worden op het gebied van installatiebeheer? Buiten de reden dat je er misschien niet voldoende verstand van hebt, dat misschien ook niet wilt, zijn er meer kernwaarden die het duidelijk maken dat volledig ontzorgd worden op het gebied van installatiebeheer een echte GO is.

 • Kwaliteit staat voorop. De prijs-kwaliteitsverhouding is dan ook altijd in balans. Je laat je energiebeheer aan een specialist over. Iemand die er meer rendement uit kan halen dan je misschien zelf gedacht had.
 • Ontzorgd worden voor een hele lange tijd. Ze noemen het MJOP – meer jaren onderhoudsplanning. Zo weet je wat je er in de toekomst te wachten staat qua investeringen en terug verdiensten.
 • Garantie dat je minimaal 10% op energiekosten kunt besparen door openheid te geven over je energiegegevens en energierekeningen.
 • Garantie op functionaliteiten door de geschikte hardware, software en andere componenten.
 • Jouw verwachtingen worden gemanaged. Paul stelt je heel veel vragen. Het stellen van de juiste vragen zorgt ervoor dat jouw verwachtingen worden gemanaged. Zo komt Paul erachter wat jij als klant echt wilt en doet er vervolgens alles aan om dit te realiseren.

Kernwaarden Paul Regelt Energie

Het hoofddoel van Paul is het ontzorgen van de klant. Dat hij klanten van begin tot eind kan ontzorgen, heeft hij de aflopen 30 jaar bewezen. De kernwaarden van Paul die hij dagelijks nastreeft zijn:

 • Ontzorgen op het gebied van energie
 • Betrouwbaar en eerlijk
 • Verantwoordelijk
 • Empathisch
 • Doet wat hij zegt
 • Pragmatisch door 30 jaar ervaring

Ontzorgd worden op het gebied van installatiebeheer?

Wil jij volledig ontzorgd worden op het gebied van installatiebeheer? Het is niet zomaar iets. Je laat niet zomaar iemand ‘sleutelen’ aan jouw installaties, meekijken met privacygevoelige gegevens en daarbij: het kost geld.

Paul wil eerst met jou in gesprek. Jij wilt dat jouw probleem opgelost wordt, dus Paul moet precies weten wat er aan de hand is en wat jouw wensen zijn. Hij stelt jou precies de juiste vragen. Aanvoelen wat de andere exact bedoelt kan volgens Paul het best als je elkaar écht spreekt.

“Ik wil de verwachting van de klant managen. Techniek kan op afstand, maar het gevoel en vertrouwen winnen niet.”