Perfectioneer het gebruik van energie-installaties met een praktische training van Paul.

Training meet- en regeltechniek

De oplevering van een duurzame energie-installatie is de eerste stap op weg naar energiebesparing en behoud van comfort. Hoe gaat het verder?

  • Ben jij in staat om de besturing zelf te bedienen?
  • Ben je op de hoogte van de gebruikte meet- en regeltechniek?
  • Kun je de processen snel en zelfstandig doorgronden?
  • Hoe kun je diensten via de cloud als hulpmiddel inzetten om op afstand processen zelf te beheersen?

Paul Regelt Energie verzorgt al jaren interactieve trainingen met veel praktische opdrachten aan uiteenlopende doelgroepen. Hij leert je de kneepjes van het vak, zodat de meet- en regeltechniek in het bedrijf efficiënt ingezet kan worden.

Interactieve training

De trainingen worden op een interactieve manier verzorgd met veel praktische opdrachten, zo als het in de realiteit ook gaat. De training heeft een modulaire opzet met voldoende ruimte tussen de diverse sessies. Voldoende ruimte is belangrijk om de leerstof uit de fysieke trainingen te laten beklijven en zelfstandig met opdrachten via e-learning aan de slag te gaan.

Trainen in jouw eigen omgeving

Heb je interesse in het volgen van een meet- en regeltechniek training? Slim! Je kunt de training in een aantal dagdelen volgen of in hele dagen, net wat jij het fijnst vindt. Een dagdeel training kost € 800,- (excl. reiskosten) en een hele dag trainen kost € 1200,- (excl. reiskosten).

Wil je meer informatie over de maat- en regeltechniek training? Neem dan contact op met Paul, hij vertelt je er graag meer over.

Kernwaarden Paul Regelt Energie

Het hoofddoel van Paul is het ontzorgen van de klant. Dat hij klanten van begin tot eind kan ontzorgen, heeft hij de aflopen 30 jaar bewezen. De kernwaarden van Paul die hij dagelijks nastreeft zijn:

  • Ontzorgen op het gebied van energie
  • Betrouwbaar en eerlijk
  • Verantwoordelijk
  • Empathisch
  • Doet wat hij zegt
  • Pragmatisch door 30 jaar ervaring

Interesse in training meet- en regeltechniek?

Heb je interesse in het volgen van een training meet- en regeltechniek? Wil je meer informatie over de training? Of heb je al enige kennis en ben je benieuwd naar wat Paul jou nog meer kan leren? Neem contact op met Paul.

Paul Regelt Energie verzorgt de training bij voorkeur bij jou op locatie, zodat de praktische opdrachten nog doelgerichter zijn.

Door middel van veel praktische opdrachten vergroot Paul de benodigde domeinkennis.